Україна, м. Київ
вул. Миропільська, 39
info@dush.com.ua
Свяжитесь с нами 068-932-37-04
Українська
Україна, м. Київ
вул. Миропільська, 39
info@dush.com.ua

Гідромасажний бокс Atlantis AKL 1318 GR 150х150х225

  • Виробник: ATLANTIS
  • Код товару: 1084
  • Наявність: Немає в наявності

Опис

Торгова марка Atlantis (Атлантіс) пропонує широкий вибір душових боксів для щоденного користування.

У лінійці бренду ви знайдете відповідний товар за різними параметрами: за розміром, формою, кольором, висотою піддону, комплектацією, ціновою категорією.

Atlantis – це гідробокси бюджетного сегменту. Проте вони виконані з якісних матеріалів і відмінно зарекомендували себе за останні роки.

Комплектація душових боксів Атлантіс, в залежності від моделі, може відрізнятися: з гідромасажем або без нього, з комплектом електроніки або без.

Ви без проблем зможете підібрати для себе душовий бокс Атлантіс для ванної кімнати будь-якого розміру, тому що в лінійці представлені моделі різних габаритів: від компактних (80х80, 90х90) і більших (100х100, 120х80, 120х120) повноцінною ванною (150х85, 150х150, 170х85).

Якщо ви вирішили купити душовий бокс Атлантіс у базовій комплектації, то в комплекті буде лійка ручного душу, або на регульованій стійці, або на кріпленні, і тропічний (верхній) душ, який є вмонтованою в стелю лійкою великого діаметру.

Тропічний душ – дуже зручна, приємна та економна функція в гідробоксі. На відміну від ручного душу, вода з якого надходить пружними струменями, вода з тропічного душу, змішуючись із повітрям, створює потік м'яких крапель, які дбайливо і приємно обволікають тіло.

Стильне оформлення боксу ATLANTIS AKL-1318 задовольнить смаки навіть найвишуканіших гурманів. Задні стінки, виконані з тонованого чорного ударостійкого скла, в комбінації з приємним освітленням, порадують око кожного покупця. І це не говорячи про функції масажу, якою також оснащена вказана модель. Насолодитися улюбленою музикою і не пропустити важливі новини також можна в цьому душовому боксі, тому що він обладнаний радіоприймачем.

 
Цей розкішний габаритний бокс із глибоким піддоном також багатофункціональний. Запобігти появі грибка та цвілі можливо з функцією витяжки, яка також є в даній моделі. Від цієї функції великою мірою залежить термін її експлуатації.
Гідробокс ATLANTIS AKL-1318 оснащений функцією електронного керування.
 
Характеристики:
- Габарити: 150х150х225 см
- Торгова марка: ATLANTIS (Атлантіс),
- Країна: Китай,
- Піддон: акриловий, високий – 50 см.
- Глибина 43 см.
- Матеріал задніх стінок: тоноване чорне скло
- З дахом,
- Профіль: металевий, матовий.
- Дверцята: 2 шт, розсувні, тоноване скло Gray,
- Верхній тропічний душ
- Лійка зі стійкою, що регулюється по висоті,
- Гідромасажні форсунки
- Витяжка
- Підсвічування,
- Сидіння,
- Радіо
- Металеві ручки
- Полиця.

Колір або відтінок виробу може відрізнятися від реального. Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без попередження. Магазин не несе відповідальності за зміни, внесені виробником.

Гідромасажний бокс Atlantis AKL 1318 GR 150х150х225

Дополнительные файлы (Инструкции)

Специфікація

Характеристики
Піддон высокий
Розміри
Довжина в см. 150
Ширина в см. 150
Висота в см. 225

Огляди (0)

Написати огляд

Зверніть увагу: HTML не перекладено!
    Поганий           Хороший
X

Підібрати аналогічний варіант