Україна, м. Київ
вул. Миропільська, 39
info@dush.com.ua
Свяжитесь с нами 068-932-37-04
Українська
Україна, м. Київ
вул. Миропільська, 39
info@dush.com.ua

Останні новини

15/09/2017
І ось, коли час доходить до ремонту ванної кімнати, ми задаємося питанням - що краще, душ або ванна? У цій статті ми Вам розповімо про переваги душової кабіни.
⇢ Читать далее
12/09/2017
Душові бокси є найкращим рішенням для Вашої ванної кімнати. Це свого роду душова кабіна, яка оснащена багатьма функціями, в тому числі й гідромасажем. Він займає мінімум місця, але при цьому виконує багато функцій.
⇢ Читать далее
08/07/2016
Ось і настав той довгоочікуваний момент, коли ви зважилися на зміну сантехніки в будинку. Відразу виникає питання, яку кухонну мийку купити? Якою вона повинна бути: розмір, форма, матеріал? Адже якщо підібрати мийку неправильно, вона може зіпсувати весь процес приготування їжі. Отже, яка вона - ідеальна кухонна мийка для вас? Перед тим, як вибирати, з якого матеріалу і якої форми повинна бути кухонна мийка, необхідно визначитися, як часто ви готуєте їжу і як багато брудного посуду у вас кожного дня.
⇢ Читать далее
25/06/2016
Були часи, коли покупка нової ванни супроводжувалася масою проблем. Коштували вони досить дорого, випускалися невеликими партіями, а з різноманітністю розмірів все було ще сумніше. Але часи змінюються, і сьогодні на ринку представлена велика різноманітність ванн з різних матеріалів, різних кольорів, розмірів і з масою додаткових функцій. Як не загубитися у всьому цьому різноманітті?
⇢ Читать далее
25/06/2016
Більшість сучасних водонагрівачів працюють на наступних видах енергії: - від електрики; - на газу; - на твердому паливі; - комбіновані.
⇢ Читать далее
25/06/2016
Унітаз є одним з елементів сантехніки, яким людство користується вже дуже тривалий час. Часто міняти унітаз не потрібно, так як будь-яка модель дуже легко чиститься і миється.
⇢ Читать далее
27/05/2016
Важливі вказівки з монтажу душових кабін на піддонах і душових плитах.
⇢ Читать далее